LeEco Le Pro3 (LeEco'nu En Son BOMBASI!)

   LeEco Le Pro3 (LeEco'nun En son BOMBASI!)
Çin'in yükselen telefon teknolojisinin öncüsü olan LeEco firması,son bombası olan LeEco Pro3 şık tasarımıyla ve özellikleri ile cazip bir telefon olduğunu kanıtlıyor.

 Auntutu Benchmark ta 160856 performans puanı ile 3.sırada yer alan.LeEco Le Pro3'ün telefon piyasasında çıtayı yükselttiÄŸini söylemek mümkün. Åžimdi ise LeEco Pro3'ün özelliklerini yakından inceleyelim.


LeEco Le Pro 3 Özellikleri;Le Pro 3 gücünü Qualcomm tarafından geliÅŸtirilen yeni dört çekirdekli Snapdragon 821 iÅŸlemciden ve Adreno 530 grafik biriminden alıyor. 2.4 GHz hızında çalışan Snapdragon 821, 820’ye göre %10 oranında bir performans artışı sunarken, grafik birimi 653 MHzhızında çalışıyor. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan IPS ekranı 2.5D kavisli yapıda olan telefon, 16 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özelliÄŸine sahip olan arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile birlikte geliyor.iPhone 7 serisinde olduÄŸu gibi 3.5 mm kulaklık giriÅŸinin yer almadığı telefon, USB Type-C üzerinden baÄŸlanan kulaklığı ile CDLA adını verdiÄŸi özel bir sesTeknolojisini sunuyor. Telefonun 4 GB RAM’li versiyonu tercihe göre 32 veya 64 GB,6 GB RAM’li versiyonu ise 64 veya 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte sunuluyor.Le Pro 3’ün 4070 mAh kapasiteli bataryası kalınlığının 7.5 mm olduÄŸu göz önüne alındığında oldukça etkileyici görünürken,hızlı ÅŸarj teknolojisi ile30 dakika içerisinde sıfırdan yüzde 50’ye kadar ÅŸarj olabiliyor.
HABER:Arslanmedyatech.blogspot.com/
Facebook Sayfamız: fb.me/@arsmdtch

Post a Comment

Daha yeni Daha eski