DUVAR GİBİ 5 ANTİVİRÜS PROGRAMI

DUVAR GİBİ 5 ANTİVİRÜS PROGRAMI !
AntiVirüs Nedir? Antivirüs, bilgisayar, telefon veya diğer elektronik cihazlarda yer alan zararlı yazılımların tespit edilmesine, engellenmesine ve yok edilmesine yardımcı olan bir yazılımdır.işte karşınızda Duvar gibi sağlam 5 adet antivirüs programı önerisi

1. Kaspersky Anti-Virus: Bu program, setlerin yanı sıra tek bilgisayarlar içinde yüksek düzeyde koruma sağlayan bir antivirüs programıdır. Kendine özgü gelişmiş özellikleri olması nedeniyle kötü amaçlı yazılımları kolayca tespit edebilir ve ortadan kaldırabilir.

2. Norton AntiVirus: Norton AntiVirus, dijital cihazların çevrimiçi ve çevrimdışı ortamlarında koruma sağlamak için özellikle tasarlanmış bir antivirüs programıdır. Kapsamlı tehdit algılama, kimlik avı saldırılarını önleme, casus yazılım tarama ve hızlı tarama özellikleri de dahil olmak üzere pek çok özelliği bulunur.
3. Bitdefender Antivirus Plus: Bitdefender Antivirus Plus oldukça yetenekli bir antivirüs programıdır. Bilgisayarınızdaki kötü amaçlı yazılımları düzenli taramalar ile tespit eder ve ortadan kaldırır. Yeni bir sürücü yazılımına sahiptir ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kullanılabilir.
4. Avast Antivirus: Avast Antivirus, kullanımı kolay bir antivirüs programıdır ve bilgisayarınızı korumak için birçok kullanışlı özelliğe sahiptir. Bu özellikler arasında, antivirüs programının devredışı bırakılmasını engelleyen Kalkan özelliği ve verilerinizi şifreleyen Safezone özelliği gibi özellikler yer alır.
5. Malwarebytes: Malwarebytes, kötü amaçlı yazılım temizleme konusunda oldukça etkilidir. Virüsler, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı yazılımların yanı sıra işletim sistemi, web tarayıcısı ve diğer uygulamaları kontrol eder. Kendine özgü tarama yöntemi, taramaların hızlı ve verimli bir şekilde yapılabileceği anlamına gelir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski