PİL TASARRUFU SAĞLAYAN UYGULAMA


                                           PİL TASARRUFU SAĞLAYAN UYGULAMA! 
Günlük hayatta telefonumuza her an ihtiyaç duyabiliyoruz, özellikle ihtiyaç duyduğumuz anda "PİL ZAYIF" ibaresini gördüğümüz zaman hayal kırıklığı yaşadığımız bir gerçek.Telefonımuzda PİL tüketiminin fazla olmasının en büyük sebebi arka planda çalışan gereksiz uygulamalar işte tam bu anda imdadımıza Greenify adlı bir uygulama yetişiyor
Greenify, Android cihazınızda arka planda çalışan herhangi bir uygulamanın uyumasına sağlar, böylece kullanmadığınız uygulamalar boşuna şarj tüketimi yapmaz.

Bir uygulamayı uyutarak yaptığınız şey aslında o uygulamayı kullanmadığınız zaman servis dışı bırakmakla aynı.
Diğer bir deyişle, uyuyan uygulamalar siz onları tekrar aktif olarak kullanmaya başlayana kadar tamamen uyku durumumdadır ve pilinizi tüketmez.
Bu yüzden, sürekli olarak kullandığınız uygulamaları uyku moduna almayın. Uyutmanız gereken uygulamalar aslında pil ömrünüzü tüketmekten başka birşeye yaramayan, arka planda hiç bir işlevi olmayan uygulamalardır.
Greenify ile isterseniz uykuya aldığınız uygulamaları tekrardan kolayca uyku modundan çıkarıp kullanmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.üstelik bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde Türkçe dil desteğiyle birlikte PlayStore'den indirebilirsiniz. 
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Google Play Store'den indirmek için bağlantıya tıklayın.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski