TELİFSİZ EN İYİ 5 GÖRSEL BULMA SİTESİ



TELİFSİZ EN İYİ 5 GÖRSEL BULMA SİTESİ

Günümüzde, internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte web sitelerinden telifsiz görsel bulma işlemi de daha kolay hale gelmiştir. Ancak, telif haklarının ihlali riski nedeniyle telifsiz resimleri kullanmak, çoğu kişi için çok önemli bir alandır. Bu makale, telifsiz görsellerin ücretsiz olarak indirilebileceği en popüler Türkçe web sitelerini inceleyecektir.

1. Pexels
Pexels, çeşitli kategorilerde telifsiz fotoğraflar ve videolar sunan bir web sitesidir. Tüm fotoğrafları yer imlerine eklemek için ücretsizdir ve kullanıcılar, yer imleri aracılığıyla kolayca kaydedebilirler. Bu site, fotoğrafçıların kendi çalışmalarını da paylaşmalarına izin verir.

2. Pixabay
Pixabay, telifsiz görseller, vektörler ve illüstrasyonlar sunar ve çevrimiçi kullanım için ücretsizdir. Kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü görüntüleri kolayca indirebilir ve kullanabilirler. Site, popüler arama motorlarındaki fotoğrafların etiketlerini ve anahtar kelimelerini listeleyerek, bulmanızı kolaylaştırır.



3.Unsplash
Unsplash, dünya genelinde kullanılan bir web sitesidir ve koleksiyonu sürekli olarak genişlemektedir. Site, fotoğrafçıların çalışmalarını paylaşabilecekleri bir platform olarak da işlev görür. Kullanıcılar, yüksek kaliteli fotoğrafları indirebilir ve düzenleyebilirler.


4. StockSnap
StokSnap, yüksek kaliteli telifsiz fotoğraflar sunan bir web sitesidir. Sitedeki tüm görseller, Creative Commons lisansı ile kullanılabilir. Site, anahtar kelime araması ve farklı kategorilerdeki görüntülerin listesi ile arama yapmayı kolaylaştırır.


5. Freepik
Freepik, vektörler, PSD dosyaları ve PNG görüntüleri içeren bir web sitesidir. Sitedeki tüm dosyalar, kişisel ve ticari projelerde kullanmak üzere serbest bırakılmıştır. Sitenin ilginç bir özelliği, kullanıcılara çeşitli grafik kaynaklarını indirebilecekleri bir premium hesap seçeneği sunmasıdır.


BAĞLANTI ADRESLERİ






Post a Comment

Daha yeni Daha eski