ÇEVRİMDIŞI OYNANABİLEN DÜŞÜK BOYUTLU MOBİL GANGSTER OYUNU



Mafya şehrinin açık dünyasında geçen bir aksiyon oyunu olan Real Gangster Crime oyununa bakın. Bu sadece herhangi bir aksiyon oyunu uygulaması değil, her görevin, her yarışın ve her savaşın yükselen bir gangster olarak sınırlarınızı zorladığı suç dünyasının derinliklerine doğru bir yolculuk.

Mafya savaşları ve sokak suçlarının egemen olduğu bir şehirde güç ve saygı arayışına çıkın. Kalabalık sokaklarda hızlı araba kovalamacalarından rakip çetelere karşı savaşlara kadar Real Gangster Crime, hızlı düşünmenin ve reflekslerin hayatta kalmanıza yardımcı olacağı yoğun bir oyun deneyimi sunuyor.

Şehir sizin arenanızdır ve her köşe suç becerilerinizi sınayacak yeni bir sınav getirir. Gizlilik, strateji ve ateş gücünün birleşimini gerektiren heyecan verici görevlere ve zorluklara katılın. Kovalamacalarda polis güçlerini zekanızla alt edin, silahlı çatışmalara girin ve itibarınızı artıracak ve suç şehri üzerindeki kontrolünüzü genişletecek büyük hırsızlıklar gerçekleştirin.

Gerçek bir gangstere uygun bir cephanelikle savaşa hazırlanın. Klasik tabancalardan gelişmiş roketatarlara ve patlayıcılara kadar her biri savaşta benzersiz avantajlar sunan her şeyle kendinizi silahlandırın. Nihai mafya patronu olmak için savaşırken, her biri daha zorlu olan, becerilerinizi ve cesaretinizi test eden şiddetli çatışmalarda patronlarla savaşın.

Kişiselleştirme cephaneliğinizde bitmiyor. Zorlu karşılaşmalar için askeri zırhlarla, rakiplerinizi etkilemek için şık kıyafetlerle donatın ve hızlı spor arabalardan zırhlı tanklara, uçaklara, helikopterlere ve hatta savaş makinelerine kadar araçlarınızı yükseltin; böylece her yarışta daima üstünlük sağlayın.

Aksiyon, bir zombi arenasında hayatta kalma savaşları da dahil olmak üzere benzersiz zorluklara ve mini oyunlara kadar uzanıyor. Ölümsüzlerle ve zombi patronla yüzleşerek suç maceranıza bir savaş katmanı ekleyin. Her dövüş ve her görev yeteneklerinizi test ederek bir sonraki mücadeleye her zaman hazır olmanızı sağlar.

Gerçek Gangster Suçu, tamamen açık bir 3D dünyada adrenalin'li polis kovalamacalarını, stratejik savaşları ve sürükleyici bir suç ve hakimiyet hikayesini harmanlayan benzersiz bir aksiyon deneyimidir. Donanımınızı hazırlayın, dışarı çıkın ve her kararın ve her kurşunun gerçek bir gangster olarak mirasınızı yazdığı mafya şehrinin sokaklarında yolunuzu açın. Oyunu Android ve IOS cihazlar için aşağıdaki linklerden ücretsiz bir biçimde indirebilirsiniz.

PlayStore üzerinden indirmek için bağlantıya tıklayın.

AppStore üzerinden indirmek için bağlantıya tıklayın.


REAL GANGSTER CRİME OYNANIŞ VİDEOSU







Daha yeni Daha eski